Samenwerken vind ik leuk. Daarom werk ik samen met andere ondernemers. Hieronder vind je een greep uit deze samenwerkingen:


Rumbling Earth Festival

Rumbling Earth Festival (REF) is in 2015 begonnen als vrijwilligersproject bij TalentWeb Groningen. Het doel: zorgen voor meer muziek op straat. In 2018 heb ik samen met Lesley Baker en Yorick Karseboom de stap naar professionalisering gezet. Inmiddels is REF een eigen stichting, en organiseren we jaarlijks het festival. Binnen REF ben ik eindverantwoordelijke voor de organisatie, financiën en externe contacten. Voor meer info (en toffe aftermovies), check www.rumblingearth.nl.

Facecard op REF 2018 - foto door Sarah van der Meere

Facecard op REF 2018 - foto door Sarah van der Meere

Screw Up Noorderzon 2018 - foto door Mark Sekuur

Screw Up Noorderzon 2018 - foto door Mark Sekuur

Screw Up

Screw Up helpt organisaties te innoveren door beter om te gaan met fouten. Samen met Mark Sekuur en Johannes Postema geven we sinds 2017 interactieve sessies op maat bij organisaties. Door het taboe op fouten de doorbreken en mensen handvatten te geven om met fouten om te gaan, leren we mensen en organisaties het goede uit fouten te halen. Bij Screw Up richt ik me op de creatieve werkvormen en leid ik sessies. Voor meer info, check www.screwup.nl.