Als pianist en als DJ maak ik muziek op uiteenlopende gelegenheden. Bedrijfsfeesten, beurzen, bruiloften, festivals, poppodia, noem maar op. De kern is dat de muziek past bij het doel en de sfeer van de gelegenheid. Wil je dat mensen met elkaar in gesprek gaan? Mag er gedanst worden? Of moet je publiek bij komen van een diepgaande lezing of een intensieve activiteit? Wat je ook zoekt, samen zoeken we naar de meest passende muzikale invulling.

NDC Zomerfestival 2019 - foto door NDC Mediagroep

NDC Zomerfestival 2019 - foto door NDC Mediagroep

Als DJ focus ik me op de functie die de muziek heeft op de gelegenheid. Afgelopen jaren heb ik gedraaid op verschillende bedrijfsevenementen en op beurzen als Trendship. De juiste muziek kan zo simpel zijn als lekkere achtergrond lounge, of juist een duidelijke link hebben met het evenement op basis van inhoud en gevoel. Ik heb een breed netwerk van Groningse DJ’s waar ik vaak samen opdrachten mee doe.

POP Groningen Talent Award 2018 - foto door POP Groningen

POP Groningen Talent Award 2018 - foto door POP Groningen

Ik heb een brede ervaring met optreden als pianist. Mijn hoofdvak tijdens mijn opleiding Docent Muziek was jazz piano, maar ik speel veel verschillende stijlen binnen de lichte muziek. Ik treed solo op, en in verschillende bands en ensembles. Ik speel op feesten en bruiloften, maar heb ook opgetreden op podia als VERA en Simplon in Groningen. Momenteel ben ik onder andere toetsenist bij de Groningse ska-band Knight Susan. Lijkt het je leuk om mij te boeken voor een evenement? Neem dan hier contact op.